Samsung Retail Kiosk

Fall 2014 |

Our team of three design students developed a retail kiosk for Samsung's world headquarters in Seoul, South Korea. We had the unique opporutnity to work alongside interior design students from Sangmyung University, located in Seoul. Together the two teams began to gather research on site analysis and cultural differences. In the end each team developed our own design.  The metric scale was used throughout the duration of the project. Anthropometric considerations were taken in order to create a kiosk that would be most functional for Korean users.

 

 

The form of this kiosk serves as the emblem of simplification in our chaotic world.  This shopping experience seeks to effectively communicate Samsung's prime focus - streamlining your life. Design drivers were human scale, function and simplicity.